website creation company

Web Services

Κάθε διαδικτυακή ανάρτηση αποτελείται από ένα πολυπαραγοντικό σύνολο διεργασιών. Εμείς είμαστε απλά οι διαχειριστές τους.

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Επιλέξαμε για εσάς τις καλύτερες μεθόδους προκειμένου να παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων οι οποίες είναι εναρμονισμένες με τα σύγχρονα μοντέλα των μηχανών αναζήτησης και των διαφόρων μέσων προβολής.

  • BOOTSTRAP FRAMEWORK - Πρόκειται για μία σπονδυλωτή συλλογή εργαλείων η οποία είναι συμβατή με όλους τους φυλλομετρητές (browsers) και εμπεριέχει ένα μεγάλο σύνολο διεργασιών από το οποίο ο προγραμματιστής δύναται να επιλέξει τις κατάλληλες για την κατασκευή της ιστοσελίδας και να τις μορφοποιήσει κατά τον επιθυμητό τρόπο. Πάνω σε αυτή τη μορφή χτίζουμε ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις.
  • RESPONSIVE VIEW - Η οποιαδήποτε ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι προσβάσιμη από κάθε μέσο προβολής (PC - Tablet - Smartphone). Κατά συνέπεια θα πρέπει αυτόματα να αναπροσαρμόζει το περιεχόμενο κατά περίπτωση έτσι ώστε να καταστεί λειτουργικό. Δουλεύοντας υπό αυτή τη συνθήκη ανταποκρινόμαστε στην εκάστοτε ζητούμενη μορφή διάταξης που θα πρέπει να έχει μία ιστοσελίδα ανάλογα με τη συσκευή πρόσβασης.
  • PARALLAX EFFECT - Ίσως ότι καλύτερο συναντούμε σήμερα στις ακριβές ιστοσελίδες των μεγάλων εταιριών. Η τεχνολογία parallax μας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε σελίδες τριών διαστάσεων χρησιμοποιώντας διπλές θεματικές απεικονίσεις οι οποίες κινούνται ασύγχρονα, με ελεγχόμενα διαφορετική ταχύτητα. Το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τόσο εσάς όσο και τους επισκέπτες της σελίδας σας.

Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε κάθε νέα τεχνολογία.
Με αυτά τα σημαντικά εφόδια παρέχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα τα οποία μπορούν να γίνουν άμεσα αντιληπτά τόσο από εσάς όσο και από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΥΛΙΚΑ

Ενσωματώνουμε όλες τις σύγχρονες διαδικτυακές λειτουργίες, οι οποίες θα καταστήσουν τη σελίδα σας ένα πραγματικό μέσο επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους για τις υπηρεσίες σας επισκέπτες.

  • CONTACT / NEWSLETTER FORM - Χρησιμοποιούμε φόρμες επικοινωνίας μοντέρνου σχεδιασμού σε οποιοδήποτε επιθυμητό πεδίο της ιστοσελίδας προκειμένου να σας δώσουμε τη δυνατότητα να προσελκύσετε όλο και περισσότερους εγγεγραμμένους επισκέπτες. 
  • PHOTO GALLERY - Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Στην περίπτωσή μας έχετε στη διάθεσή σας μία ολόκληρη γκαλερί παρουσίασης της δουλειάς σας. Φωτογραφικό υλικό το οποίο θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια των επισκεπτών σας προκαλώντας τις εντυπώσεις, ενδυναμώνοντας έτσι το ενδιαφέρον για τις παροχές σας.
  • S.E.O. FRIENDLY - Συγκεκριμένες τεχνικές μπορούν να φέρουν την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης. Εμείς πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες στην ιστοσελίδα σας προκειμένου να συμβάλουμε στην κατάκτηση αυτής της κορυφής.

Επικοινωνία. Ίσως το βασικότερο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων επαγγελματικής ανάπτυξης. Κάθε εταιρία που θέλει να σέβεται την υπόστασή της πρέπει να έχει έστω μία στατική σελίδα στο διαδίκτυο προκειμένου να μπορεί ο όποιος ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί για τις δράσεις της.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Κάθε επαγγελματικός κλάδος έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτεί ξεχωριστή μεταχείριση μέσα από συγκεκριμένου τύπου ιστοσελίδες. Εμείς, κατανοούμε τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου και προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις για να τις καλύψουμε.

  • PORTFOLIO / BUSINESS WEBSITES - Είτε πρόκειται για ατομική επιχείρηση είτε για εταιρία, η ανάρτηση μίας στατικής ιστοσελίδας θα έχει ως αποτέλεσμα την ένταξή της στο σύγχρονο επικοινωνιακό περιβάλλον, την ευρύτερη αναγνωρισιμότητα και τελικά την κατάκτηση της επαγγελματικής κορυφής.
  • DYNAMIC WEBSITES - Επαγγελματικοί κλάδοι μεγαλύτερου μεγέθους όπως ο ξενοδοχειακός, απαιτούν ιστοσελίδες διαφορετικής υποδομής και τρόπου λειτουργίας. Μέσω μίας δυναμικής ιστοσελίδας παρέχουμε τη δυνατότητα διαδραστικής συμμετοχής των επισκεπτών για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.
  • E-SHOPS - Από τη γκάμα των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούσε ασφαλώς να λείπει και αυτή της δημιουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων και πωλήσεων. Είτε πρόκειται για απλές εμπορικές ενότητες σε στατικές σελίδες, είτε για πλήρεις εμπορικές συναλλαγές μέσα από ολοκληρωμένα δυναμικά sites είμαστε εδώ για να παρέχουμε δημιουργικές λύσεις διατηρώντας τα πρότυπα στοιχεία σχεδιασμού που χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας.

Επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα.
Ένα σύμπλεγμα διαδικασιών από το οποίο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να απουσιάζει μία καλοστημένη ιστοσελίδα, έστω και αν αυτή έχει απλή μορφή. Βασικό στοιχείο για την ανάρτηση μίας σωστής σελίδας στο διαδίκτυο δεν αποτελεί τόσο η γνώση της κωδικοποίησης, όσο η κατανόηση των αναγκών του επιχειρηματία και του εκάστοτε επισκέπτη. Θέτοντας τον άνθρωπο ως κυρίαρχο παράγοντα της επιτυχίας, εμείς στην eventer παρέχουμε τις λύσεις που χρειάζεστε προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας.