website creation company

Creative Design

Δεν πρόκειται απλά για σχεδιασμό ιστοσελίδας
Πρόκειται για δημιουργικό σχεδιασμό με άποψη και εκφραστικότητα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ... Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Βασικό χαρακτηριστικό κάθε καλά επιμελημένης ιστοσελίδας αποτελεί ο εικαστικός της σχεδιασμός. Με άλλα λόγια, η ιστοσελίδα θα πρέπει να φέρει τα χαρακτηριστικά μίας καλοστημένης επιχείρησης.

  • ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - Η απεικόνιση των προσφερόμενων υπηρεσιών θα πρέπει να είναι φιλική προς τον επισκέπτη, να κεντρίζει το ενδιαφέρον του προκειμένου να εξερευνήσει σε βάθος τη σελίδα μας και να μην είναι κουραστική. Θα πρέπει λοιπόν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας να χαρακτηρίζεται από μία λογική σειρά σε ότι αφορά στην αποτύπωση των υπηρεσιών και να υπάρχει αλληλουχία στην επιλογή κειμένων και εικόνων, καθώς αυτό βοηθά τον επισκέπτη στην καλύτερη απομνημόνευση των προσφερόμενων υπηρεσιών.
  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα θα πρέπει να προσομοιάζει την επίσκεψή μας σε ένα φυσικό επαγγελματικό χώρο. Θα πρέπει δηλαδή να μας κεντρίσουν έντονα το ενδιαφέρον τόσο η βιτρίνα όσο και οι προσφερόμενες υπηρεσίες, έτσι ώστε να θέλουμε να ανακαλύψουμε στο εσωτερικό της τα προϊόντα που αναζητούμε.
  • ΑΠΛΟΤΗΤΑ & ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ - Θα πρέπει να γίνεται σαφές στον επισκέπτη το αντικείμενο των υπηρεσιών από την πρώτη σελίδα, χωρίς να τον υποβάλουμε σε πολύπλοκες διαδικασίες εξερεύνησης αυτών μέσα σε ένα χαοτικό διαδικτυακό περιβάλλον. Διαφορετικά ο επισκέπτης θα εγκαταλείψει τη σελίδα μας προτού καταφέρουμε να του προβάλουμε την πραγματική αξία των υπηρεσιών μας.

Κάθε έργο απεικονίζει την ταυτότητα του δημιουργού του. Γι αυτό το λόγο σχεδιάζουμε για εσάς την ιστοσελίδα σας παρεμβαίνοντας εικαστικά, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα το οποίο θα φέρει τη δική σας ταυτότητα.

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ... ΤΕΧΝΙΚΗ

Σε συνέχεια της εικαστικής δημιουργίας μιας ιστοσελίδας προστίθενται τα τεχνικά μέσα τα οποία θα καταστήσουν το έργο μας λειτουργικό στις σύγχρονες διαδικτυακές απαιτήσεις.

  • ΕΥΕΛΙΞΙΑ - Η χρήση ευρέως διαδεδομένων τεχνικών οι οποίες συναντώνται σε ιστοσελίδες μεγάλων οργανισμών είναι σίγουρα η ενδεδειγμένη, καθώς έχει δοκιμασμένα αποτελέσματα. Γι' αυτό δουλεύουμε την κωδικοποίηση των σελίδων σε βάσεις δεδομένων οι οποίες πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές.
  • ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ - Κάθε ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμη και λειτουργική από όλα τα σύγχρονα τεχνικά μέσα προβολής. Με βάση αυτό τον κανόνα δημιουργούμε ιστοσελίδες αναπροσαρμόσιμες ως προς το περιεχόμενό του, είτε τις επισκεφθούμε από έναν σταθερό υπολογιστή είτε από κάθε άλλης μορφής φορητό μέσο πλοήγησης.
  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ - Την τελική πινελιά στην τελειότητα μας χαρίζει η τεχνολογία σχεδιασμού φερόμενη με το όνομα parallax. Με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας μπορούμε να χαρίσουμε στον επισκέπτη μία τρισδιάστατη εμπειρία, η οποία θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα δώσει ισχυρά κίνητρα για παραμονή του στην ιστοσελίδα μας για περισσότερο χρόνο.

Η προσαρμοστικότητα στο περιβάλλον αποτελεί στοιχείο μακροζωίας της φύσης. Κατά τον ίδιο τρόπο, στο σύγχρονο διαδικτυακό κόσμο δημιουργούμε προϊόντα τα οποία θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν ιδανικά στο οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ... ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Η ανάρτηση του ολοκληρωμένου έργου μιας ιστοσελίδας δεν είναι μονάχα αποτέλεσμα εικαστικού σχεδιασμού και τεχνικής επεξεργασίας. Είναι αποτέλεσμα μίας ολόκληρης επικοινωνιακής διαδικασίας.

  • ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ - Βασική απαίτηση κατά τη δημιουργία ιστοσελίδας αποτελεί η κατανόηση του αντικειμένου ενασχόλησης του επαγγελματία τον οποίο εκπροσωπεί. Μόνο έτσι μπορούμε να μεταφέρουμε στον επισκέπτη τις πραγματικές αξίες των παρεχόμενων υπηρεσιών.
  • ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ - Κάθε επαγγελματίας έχει θέσει μία σειρά διεργασιών και στόχων μέσα από την οποία επιτελεί το έργο του παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η σωστή προβολή αυτών των διαδικασιών αποτελεί μείζων θέμα στην αποτελεσματικότητα μιας ιστοσελίδας.
  • ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ - Κατά τον ίδιο τρόπο, η προβαλλόμενη στο διαδίκτυο εταιρία, μέσα από τα χρόνια λειτουργίας της έχει θεσπίσει κανόνες, σύμφωνα με τους οποίους δραστηριοποιείται επιτυγχάνοντας τους στόχους της, Εμείς οφείλουμε να τους σεβαστούμε αλλά και να στηρίξουμε σε αυτούς όλη τη δομή της εργασίας μας.

Δημιουργικός σχεδιασμός σημαίνει τέχνη.
Τοποθετώντας αυτή τη λογική στην κορυφή των υπηρεσιών μας, παρέχουμε λύσεις οι οποίες αποτελούν εργαλείο δουλειάς για τον επαγγελματία, ανοίγοντας νέους ορίζοντες σε έναν απαιτητικό επιχειρηματικό κόσμο.
Για εμάς στην eventer, η δημιουργία μίας αντιπροσωπευτικής ιστοσελίδας δεν είναι απλά αποτέλεσμα κωδικοποίησης. Είναι επικοινωνία, διορατικότητα, αντίληψη. Είναι δηλαδή όλα αυτά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο.